FOLLOW US: facebook twitter

Αιρετικά και επίκαιρα

Ημερομηνία: 27-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας: η χώρα είναι απολύτως θωρακισμένη για τον κορωναϊό» και «δεν χρειάζονται επιπλέον μέτρα καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας

Νοσοκομειακοί γιατροί: η χώρα όχι μόνο δεν είναι θωρακισμένη απέναντι στον κοροναϊό, αλλά είναι απολύτως ανοχύρωτη απέναντι σε κάθε ενδεχόμενη επιδημία.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωνε σειρά μέτρων πρόληψης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Ήταν σίγουρη ότι ο θανατηφόρος ιός θα έρθει όπου να ’ναι στη χώρα μας «δυο βήματα είναι η Ιταλία. Το συζητάς; Από μέρα σε μέρα θα εξαπλωθεί και εδώ ο ιός». Τι να πεις; Προσπάθησα να την καθησυχάσω -μάταια.

Δεν μπόρεσα να την πείσω να μην ανησυχεί. Της λέω κάτι χαζά, ότι άκουσα τάχα τον Έλληνα υπουργό Υγείας να διαβεβαιώνει  ότι το ελληνικό κράτος είναι απόλυτα προετοιμασμένο για πιθανή εισβολή του ιού, ότι τα νοσοκομεία αυτήν τη στιγμή είναι έτσι δομημένα σαν να ήταν ήδη εδώ ο ιός. Ανένδοτη: «Αυτά είναι μόνο λόγια, αγαπητέ. Εξάλλου ποιος τους ακούει αυτούς τους καραγκιόζηδες; Αυτοί μόνο την πάρτη τους κοιτάνε και όλο ψέματα λένε για να μη χάσουν τα ψηφαλάκια τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος