FOLLOW US: facebook twitter

Αιολικός-Αίας 2-1: Ηρωική προσπάθεια στην Μυτιλήνη

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας αγωνιζόμενος με τέσσερις βασικές απουσίες (Τσακοπιάκος, Πυρρής, Παπαχριστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος) και με τον νεαρό Μουτσάι βασικό, με 14 παίκτες όλους κι όλους στην αποστολή (στον πάγκο ήταν μόνο ο τερματοφύλακας Κουτρουμπής και οι νεαροί Μαργαρίτης, Σεϊδόπουλος), υπερέβαλε εαυτόν το Σάββατο στη Μυτιλήνη, πάλεψε πολύ και ηττήθηκε 2-1 από τον πρωτοπόρο Αιολικό. Μια ήττα εντός προγράμματος για την ομάδα των Γαβριλόπουλου-Καραλάγα, καθώς ο Αιολικός είναι πανίσχυρος και φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Η ομάδα της Γαστούνης προηγήθηκε με απευθείας κόρνερ του Σταθάτου στο 6ο λεπτό και στο 20΄ είχε φάση για το 0-2 με τον Κουλούρη. O Αιολικός είχε δοκάρι με τον Ντινιωτάκη, ώσπου στο 32΄ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Αίαντα και ισοφάρισε με τον Μακρή, από ασίστ του Αρναούτογλου.

Στην επανάληψη ο Αιολικός πίεσε και ο Αίας προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 55΄ ο Κάρδαρης πάσαρε κάθετα στον Κουλούρη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε άουτ. Τελικά, ο Αιολικός αποδείχτηκε πιο εύστοχος και στο 76΄ έκανε το 2-1 με τον Καρλίτος.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Σταθάτος με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι ανέκοψε τον Ντινιωτάκη ως τελευταίος παίκτης.

Αιολικός: Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (72΄ Μουκίδης), Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Στεφάνοβιτς (72΄ Άνθης), Νικολάου (56΄ Δερμιτζάκης), Καρλίτος (83΄ Παστρικός), Ντινιωτάκης, Αποστολόπουλος (83΄ Αννιτσάκης), Μακρής

Αίας: Βίλλιος, Βράπι, Κάρδαρης, Χριστοφοράτος, Ρίλντι, Βατσής, Καράγιωργας, Τσιρίκος, Σταθάτος, Κουλούρης, Μουτσάι.

Φωτό: nealesvou.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος