FOLLOW US: facebook twitter

Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 22-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προκειμένου να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 9:30 έως 13:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στη δράση αυτή συμμετέχει κατόπιν συνεννοήσεως και το Νηπιαγωγείο Αρχαίας Ολυμπίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους εθελοντές προσέλθουν προκειμένου να προσφέρουν μονάδες αίματος για το Νηπιαγωγείο Αρχαίας Ολυμπίας θα πρέπει να το δηλώνουν στο υγειονομικό προσωπικό.

Η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ρόη Αντωνοπούλου, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους Δημότες για στήριξη της συγκεκριμένης δράσης, αναφέροντας: «Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτή τη Δράση Ζωής, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει, γι’ αυτό και καλούμε όλους όσοι δύνανται να προσέλθουν στο Δημαρχείο την επόμενη Πέμπτη».

Επιπλέον, η κα Αντωνοπούλου υπογράμμισε ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών (τήρηση αποστάσεων, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, αποστείρωση κ.λ.π).

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια), τηλέφωνα: 2624022549- εσωτ.:151, Κέντρο Κοινότητας, τηλέφωνο: 2624022549- Εσωτ.: 5   


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος