FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: «Τελικός» με Παναγρινιακό!

Ημερομηνία: 02-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με νίκη σήμερα ο «Άγιαξ» αγκαλιάζει την παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης δίνει σήμερα ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού» στο πλαίσιο της 21ης εμβόλιμης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται στις 3μ.μ. τον Παναγρινιακό, από τον οποίο έχει ένα βαθμό περισσότερο, στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού και με νίκη θα τον αφήσει εντός ζώνης, 4 βαθμούς πίσω, και θα αγκαλιάσει την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Ένα πολύ σημαντικό ματς στη μάχη της παραμονής για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, η οποία στην Γαστούνη είναι πολύ δυνατή με 6 νίκες (εκ των οποίων η μία επί της πανίσχυρης και πρωτοπόρου Παναχαϊκής), 1 ισοπαλία με τον Ναυπακτιακό και 2 ήττες από ΠΑΟ Βάρδας και Τηλυκράτη. Τους 19 από τους 27 βαθμούς που έχει ο Αίας, τους έχει πάρει στη Γαστούνη και ο εξαιρετικός αυτός απολογισμός είναι που δίνει δύναμη και πίστη στους «ερυθρόλευκους» ενόψει του σημερινού αγώνα.

Ο Παναγρινιακός είναι μια ομάδα που και αυτή στηρίζεται στην έδρα της, δεν έχει κερδίσει μακριά από τα Αγρίνιο, αλλά έχει αποσπάσει 4 ισοπαλίες σε 8 ματς.

Στα αγωνιστικά, ο Αίας δεν έχει προβλήματα και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Ο Στανής που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς Κυπέλλου στο Χειμαδιό, είναι καλά και στη διάθεση της ομάδας.

H Διοίκηση του Αίαντα καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα σήμερα, ώστε να γίνει μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι «πρόωρο τελικό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος