FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Πρώτο φιλικό σήμερα, με Κυπαρισσία-11 Ηλείους διαθέτει ο Α.Ο.Κ. του Φωτόπουλου

Ημερομηνία: 01-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης  θα δώσει σήμερα το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Θα αντιμετωπίσει, στις 6μ.μ., στο γήπεδο της Γαστούνης, τον δυνατό Α.Ο. Κυπαρισσίας του Βαρδαίου προπονητή Ηλία Φωτόπουλου. Ένα δυνατό τεστ, κόντρα σε μια ομάδα που θα πάρει μέρος στην Α΄ Μεσσηνίας και έχει ως στόχο αποκλειστικά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα, ο Α.Ο.Κ. έχει 11 Ηλείους παίκτες στο ρόστερ του! Ο λόγος για τους Θανάση Αντωνόπουλο, Λάμπη Μαρκόπουλο, Γιάννη Παρασκευόπουλο, Παναγιώτη Ραυτόπουλο, Παναγιώτη και Χρήστο Μπουτσικάκη, Φώτη Σκοζάι, Φώτη Παναγόπουλο, Δημήτρη Κατσώλη, Δημήτρη Καπλάνη και τον τερματοφύλακα με καταγωγή από το Γιαννιτσοχώρι, Ανδρέα Σταυρόπουλο. Μαζί τους είναι και ο γνώριμος στην Ηλεία, Σκοπιανός αμυντικός, Ίλιε Μιτρόφ, που παίζει αρκετά χρόνια στον Α.Ο.Κ..

Πρόκειται για 12 πολύ καλούς παίκτες, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν θητέψει και στη Γ΄ Εθνική και μαζί με τους υπόλοιπους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές, ο Α.Ο.Κ. είναι ένας δυνατός αντίπαλος και ένα τεστ για τον Αίαντα απέναντι σε μια ισάξια ομάδα κι ας παίζει σε τοπική κατηγορία.

Για τον Αίαντα βέβαια, είναι το δεύτερο μόλις παιχνίδι της σεζόν, μετά τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με την Ηλιούπολη και όπως είπε και ο τεχνικός, Αλέξης Γαβριλόπουλος, προχθές στην «Πρωινή»,  στόχος της ομάδας είναι να δείξει πως μαθαίνει από τα λάθη της και μπαίνει στη διαδικασία να τα διορθώσει στους αγώνες.

Ο 40χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τσακοπιάκο, Ρίλντι και Μπουρδέκα, που δεν αγωνίστηκαν ούτε κόντρα στην Ηλιούπολη.

Το σημερινό φιλικό ματς θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά από ενάμισι χρόνο υπό την παρουσία φιλάθλων, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αίαντα η είσοδος στο γήπεδο κοστίζει 5 ευρώ. Η Διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους της Γαστούνης και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Τέλος, οριστικοποιήθηκε το φιλικό του Αίαντα με την Εθνική Ενόπλων, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στη Γαστούνη, στις 5.30μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος