FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Περιμένει κόσμο με Διαγόρα- Στην αναμονή για Ριτσούλι

Ημερομηνία: 27-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης πέρασε νικηφόρα από την Ζάκυνθο την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής και τώρα έχει μπροστά του τον εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ.. Ο «Άγιαξ» στο ματς με την δυνατή ομάδα της Αχαΐας θέλει να «εξαργυρώσει» το τρίποντο στο Μαχαιράδο της Ζακύνθου, κερδίζοντας και τον Διαγόρα και κάνοντας το δύο στα δύο. Μόνον έτσι θα έχει αξία η εκτός έδρας νίκη και αυτό το γνωρίζουν καλά στις τάξεις της ομάδας. Το ματς με τον Διαγόρα είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί ο Αίας να παίζει εντός έδρας, αλλά η αχαϊκή ομάδα είναι υπολογίσιμη, από τις καλές του ομίλου κι ας ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον πολύ ενισχυμένο-είναι η αλήθεια- Τηλυκράτη Λευκάδας. Συνεπώς, οι παίκτες του Αλέξη Γαβριλόπουλου δεν πρέπει να επαναπαυτούν από το διπλό στη Ζάκυνθο, αλλά με την ίδια συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία να αντιμετωπίσουν και τον Διαγόρα, με στόχο το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα, που θα γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Περιμένει κόσμο στο γήπεδο

Ο Αίας περιμένει την Κυριακή την στήριξη των φιλάθλων του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα. Οι φίλαθλοι της Γαστούνης είναι πάντα κοντά στον ιστορικό Αίαντα και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν το γήπεδο να συγκεντρώσει πολύ κόσμο, όσο βέβαια το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θυμίζουμε πως το επιτρεπτό όριο χωρητικότητας εμβολιασμένων φιλάθλων έχει αυξηθεί στο 70%, ενώ είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι φέτος και είναι σίγουρο πως η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Πολύ περισσότερο τώρα, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στη Ζάκυνθο.

 

Στην αναμονή για Ριτσούλι

Στα αγωνιστικά, οι διοικούντες τον Αίαντα βρίσκονται στην αναμονή για την έκδοση του δελτίου του Ζοάο Ριτσούλι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο νησί την περασμένη Κυριακή. Οι πιθανότητες να εκδοθεί το δελτίο του εντός της εβδομάδες είναι μοιρασμένες και αν γίνει αυτό ο Αίας θα παραταχθεί πάνοπλος. Η προετοιμασία ξεκίνησε τη Δευτέρα, χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, και από σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Την Παρασκευή θα τελεστεί πριν την προπόνηση, στις 3.45μ.μ., ο καθιερωμένος αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος