FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Πάτραι 2-2: Εντυπωσίασε ο Μέντες

Ημερομηνία: 22-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αίας όπως παρατάχθηκε το Σάββατο κόντρα στο Πάτραι.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας έδωσε το Σάββατο το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο το Πάτραι, στο γήπεδο των Καβασίλων και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2.

Οι ερυθρόλευκοι των Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα έδειξαν καλή εικόνα για 70 λεπτά, διάστημα κατά το οποίο αγωνίστηκαν οι έμπειροι παίκτες, και προηγήθηκαν 2-0 στο σκορ με δύο γκολ του 24χρονου νεοαποκτηθέντος Πορτογάλου, Μπαρί Μέντες, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο 20΄ ο Μέντες, που αγωνίστηκε ως 10άρι, έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Σταθάτο και με σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-0. Και στο 55΄ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια, την οποία ξεκίνησε εκτός της μεγάλης περιοχής, πέρασε δύο αντιπάλους και ολοκλήρωσε από δεξιά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Βορύλλα, γράφοντας το 2-0. Στη συνέχεια ο Αίας προχώρησε σε πολλές αλλαγές, πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας και το Πάτραι έφερε το ματς στα ίσα με γκολ στο 75΄ του Γασπαρινάτου και στο 90΄ του Μητρόπουλου.

Για τον Αίαντα δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Λευτέρης Βατσής, και ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιώργος Παπαχριστόπουλος. Με την ηλειακή ομάδα δοκιμάστηκε και ο νεαρός- Ηλείος στην καταγωγή- σέντερ-φορ Βούτσης, που έπαιξε 90 λεπτά.

Ο Μπαρί Μέντες σκόραρε δις στο πρώτο φιλικό του Αίαντα.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Γαστούνης, η οποία θα ενισχυθεί με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, κυρίως στη μεσαία και επιθετική γραμμή, είναι το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο την Θύελλα Καταραχίου, στο γήπεδο Καβασίλων.

Αίας: Κουτρουμπής, Ρίλντι, Τσίτσος, Χριστοφοράτος, Καράγιωργας,Τσακοπιάκος, Ριτσούλι, Μέντες, Σταθάτος, Βράπι, Βούτσης. Αγωνίστηκαν και οι Ψυχογιός,  Μπακατσέλος, Παπασωτηρίου, Χαντζής, Μουτσάι, Μαργαρίτης, Φριντζήλας, Δεληγιάννης, Αναστασίνης.

Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Φούφουλας, Γιαννόπουλος, Θεοφάνης, Ν. Βλασσόπουλος, Τσιρίκος, Θ. Βλασσόπουλος, Σουρανής, Σουγλέρης. Αγωνίστηκαν και οι Βορύλλας, Στανής, Καπετανάκης, Γασπαρινάτος, Μητρόπουλος, Κάρδαρης, Σπ. Γερογιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος