FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Παναιγιάλειος 1-0: Αίας για ψηλά!

Ημερομηνία: 22-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκησε και τον Παναιγιάλειο στη Γαστούνη και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας

Ο Αίας νίκησε και τον Παναιγιάλειο με 1-0, κάνοντας το δύο στα δύο στη Γαστούνη κι έφτασε τους 12 βαθμούς σε 6 αγώνες στον 4ο όμιλο της Γ΄ εθνικής, φιγουράροντας στην 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου και σε ισοβαθμία με την Παναχαϊκή. Ήταν μια απολύτως δίκαιη νίκη για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που έχασε πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και μάλιστα σκόραρε (στο 72΄), ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 55΄, λόγω αποβολής του Κατελούζου. Ένας Αίας που βάζει από νωρίς πλώρη για ψηλά, μένοντας σε απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις (υποβιβάζονται 6 από τις 13 ομάδες), ενώ με το ποδόσφαιρο που παίζει, ευελπιστεί να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική πορεία.

 

Το παιχνίδι

Ο Αίας μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, στο 5ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Καράμπελα και στο 7΄ σουτ του 26χρονου Αμαλιαδίτη επιθετικού πέρασε λίγο άουτ. Ο Αίας συνέχισε να επιτίθεται και στο 10΄ σουτ του Σταθάτου σταμάτησε στο δοκάρι του Ιωαννίδη. Στο 20’ νέο σουτ του Σταθάτου πέρασε άουτ και στο 27’ ο Ριτσούλι απείλησε και αυτός. Στο 42΄ ο «Άγιαξ» έχασε νέα ευκαιρία με τον Σταθάτο, σε ένα α΄ ημίχρονο όπου η ηλειακή ομάδα ήταν εξαιρετική, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές φάσεις και της έλειψε μόνο το γκολ.

Στο β΄ μέρος ο Αίας στο 55΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατελούζου, μια κίτρινη δικαιολογημένη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αίας είχε μεγάλη φάση να σκοράρει με τον Βράπι στο 63΄, ώσπου στο 72΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ από μια στημένη μπάλα. Ο Φονσέκα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια προς το δεύτερο δοκάρι, ο Βατσής έπιασε την κεφαλιά, ο γκολκίπερ Ιωαννίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Ριτσούλι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αίας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά του Σ. Αφούσι στο 90΄ που μπλόκαρε ο Λαδάς. Νωρίτερα, στο 83΄, ο Παπαχριστόπουλος είχε σουτ που για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο. Με πολλά λάθη εις βάρος του Αίαντα η διαιτησία του Ρέκκα από τη Μεσσηνία, ο οποίος φόρτωσε με πολλές κίτρινες κάρτες τους παίκτες της ηλειακής ομάδας.

 

Αίας: Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής, Δούλος, Κατελούζος, Καράμπελας (62′ Στανής), Τσακοπιάκος (90′ Ρούνης), Φονσέκα, Ριτσούλι (78′ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι (90′ Μπουρδέκας)

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου (83′ Ραπτόπουλος), Σ. Αφούσι, Σπίντζος, Α. Αφούσι, Βλαχόπουλος, Μακρίδης, Καράκουτης (58′ Ψωμαρας), Λιάτος, Βαλλιάνος (58′ Σκούτας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος