FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Με Φονσέκα κόντρα στην Παναχαϊκή-Εκτός οι Καράμπελας, Μπουρδέκας

Ημερομηνία: 04-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας προετοιμάζεται για το πολύ δυνατό κυριακάτικο ματς με την Παναχαϊκή στη Γαστούνη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στη διάθεση της ομάδας τέθηκε από χθες ο Πορτογάλος Τιερί Φονσέκα, που επέστρεψε την Τετάρτη στη Γαστούνη από το Λουξεμβούργο και χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι θα επιστρέψει και ο Σταθάτος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Καράμπελας και ο Τάσος Μπουρδέκας είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν το ματς με την πατρινή ομάδα. Ο Καράμπελας έκανε μόνο τρέξιμο χθες, για πρώτη φορά ύστερα από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Διαγόρα στα Βραχνέικα. Ο Τάσος Μπουρδέκας υπέστη θλάση στον δικέφαλο στο ματς με τον Ναυπακτιακό και έχει τεθεί και αυτός νοκ-άουτ.

Ο Αίας πάει σε αυτό το ματς χωρίς άγχος, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Παναχαϊκή είναι πολύ δυνατή και σε καλή κατάσταση όπως έδειξε την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Τηλυκράτη (επικράτησε με το καθαρό 2-0). Ο «Άγιαξ» θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, ποντάροντας στη δύναμη της έδρας, εκεί όπου έχει κάνει σημαντικές νίκες.
Η Διοίκηση του Αίαντα ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ματς και καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθεί το μέτρο του 10% πληρότητας στην εξέδρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος