FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Ματς πρόκληση με Πανιώνιο-Την Κυριακή στις 3μ.μ. στην Γαστούνη

Ημερομηνία: 03-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης δίνει την Κυριακή δεύτερο διαδοχικό δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο (ώρα 3μ.μ.), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ένα ματς πρόκληση για την ηλειακή ομάδα κόντρα σε μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου που θέλει την πρωτιά και την άνοδο στην Super League 2, ωστόσο, έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αιολικό και δείχνει να χάνει… το τρένο. Ο Αίας είναι 6ος με 23 βαθμούς, έχει 8 πόντους λιγότερους από τον Πανιώνιο, αλλά θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα ποντάροντας στην συνοχή που έχει ως ομάδα και φυσικά στην έδρα του, εκεί όπου την περσινή σεζόν είχε κερδίσει και την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή, με γκολ του Νίκου Βράπι στο 90΄!

Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και τώρα ο «Άγιαξ» – τέτοια ματς άλλωστε δίνουν έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές – να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σε μια ιστορική και δυνατή ομάδα, προς τέρψιν των εκατοντάδων φιλάθλων του που τον στηρίζουν δυναμικά στα εντός έδρας ματς.

Απών ο Σταθάτος

Στα αγωνιστικά, ο Αίας έχει αρκετές επιστροφές σε σχέση με το ματς στη Μυτιλήνη. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Τσακοπιάκος, Πυρρής και ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή στη Μυτιλήνη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Τριανταφυλλόπουλος, που έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, προπονείται μεν, ωστόσο, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Απών θα είναι ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος, που αποβλήθηκε στη Μυτιλήνη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ αποκόμισε και τραυματισμό στο νησί.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος