FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Κουρτέσι 6-0: Δεν αντέχει σε κριτική…

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας νίκησε 6-0 το Κουρτέσι, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών και συγκεκριμένα χωρίς τους Διαμαντόπουλο, Ντίνο Καπώνη, Ανδρέα Κόσκορη, Γ. Σωτηρόπουλο. Η διαφορά δυναμικότητας, ούτως η άλλως είναι μεγάλη και η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου έφτασε άνετα στην επικράτηση με το Νίκο Καράμπελα, τον αρχισκόρερ της κατηγορίας, να κάνει χατ-τρικ.

Ο Καράμπελας μόλις στο 1ο λεπτό σημείωσε το 1-0. Το 2-0 έκανε ο Σταθάτος στο 15΄ και το 3-0 ο ίδιος παίκτης στο 30΄. Το  ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-0  με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καράμπελα, στο 40΄.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Μπατζακόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο Καράμπελας στο 70΄  διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Αίας: Κουρλός (55΄ Καράσουλας), Χριστοφοράτος, Χατζηαράπης (46΄ Βράπι), Παπαχριστόπουλος, Γκίνης, Τσακοπιάκος, Δούλος, Καράμπελας, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (55΄ Λαγανόπουλος), Σταθάτος (46΄ Γεωργόπουλος).

Κουρτέσι: Μουρτζίνης, Φιλιππακόπουλος, Γκούσκος, Αλ. Α. Καπώνης, Λυκουργιώτης, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Αντωνόπουλος (7΄ λ.τρ. Γ. Κόσκορης), Αλ. Σπ. Καπώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος