FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Η προσέγγιση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ-Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα

Ημερομηνία: 17-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας μετά την ισοπαλία στο Καναλάκι, κόντρα στον πανίσχυρο Αχέροντα, ένα αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε άλλη μια φορά φέτος την δυναμική του, έχει μπροστά του πλέον το ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας, την προσεχή Κυριακή στη Γαστούνη (ώρα 3μ.μ.). Η προσέγγιση του «Άγιαξ» σε αυτό το ματς δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα», λένε στον Αίαντα και δεν έχουν άδικο καθώς κάθε ματς ίδιο αριθμό βαθμών δίνει! Ο Αίας, άλλωστε, μπορεί να βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σε ένα τόσο μικρό πρωτάθλημα με 6 ομάδες να υποβιβάζονται, δύο-τρία απανωτά άσχημα αποτελέσματα μπορεί να σε φέρουν σε δυσμενή θέση, στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Συν τοις άλλοις, στον Αίαντα θέλουν να «κρατήσουν» την έδρα τους, γνωρίζοντας πως αυτό είναι το «κλειδί» για μια πορεία μακριά από περιπέτειες. Μέχρι στιγμής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το τρία στα τρία στην Γαστούνη, κόντρα σε Διαγόρα Βραχνεΐκων (2-0), Παναιγιάλειο (1-0), Αναγέννηση Άρτας (2-0), και θέλουν να συνεχίσουν να αξιοποιούν την έδρα τους για να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα να πηγαίνουν χωρίς πίεση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

 

Θέλει κόσμο στο γήπεδο

Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προσεγγίζουν το κυριακάτικο ηλειακό ντέρμπι, όπου περιμένουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, τόσο για να τους στηρίξουν ψυχολογικά όσο και για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα στην μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η Διοίκηση του Αίαντα καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή και να ενισχύσουν έτσι τον σύλλογο απ’ όλες τις πλευρές.

Στα αγωνιστικά, μοναδική απουσία του Αίαντα θα είναι ο χρυσός σκόρερ στο Καναλάκι, Γιώργος Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα στο 67ο λεπτό του αγώνα με δεύτερη κίτρινη και θα εκτίσει την ποινή του στο ηλειακό ντέρμπι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση των Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος