FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ύστατες προσπάθειες για συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 22-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άνθρωποι του Αίαντα έχουν προβεί τις τελευταίες μέρες σε ύστατες προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση στα διοικητικά και λειτουργικά θέματα της ομάδας και ο ιστορικός Αίας να συμμετάσχει τη νέα σεζόν κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το ενδιαφέρον όμως από την τοπική κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής είναι πολύ μικρό και αυτό προμηνύει δυσοίωνο το μέλλον της ομάδας, αν συνεχιστεί αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από πρωτοβουλία φίλων του Αίαντα, ενώ είχαν προσκληθεί 15-20 άνθρωποι, το «παρών» έδωσαν μόλις οχτώ! Μεταξύ των παρευρισκόμενων φίλων της ομάδας, αποφασίστηκε να γίνει άλλη μια συγκέντρωση το βράδυ της προσεχούς Κυριακής 26 Ιουνίου, που ενδέχεται να είναι η τελευταία, στην προσπάθεια που γίνεται η ομάδα να συμμετάσχει στην Γ΄ Εθνική, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν. Αν ούτε την Κυριακή η συμμετοχή και το ενδιαφέρον για το μέλλον του συλλόγου είναι μεγάλο, ο Αίας είναι πιθανό να μην πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γεγονός που θα αποτελέσει πισωγύρισμα για την ιστορική ομάδα, πολύ περισσότερο ύστερα από τόσες μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από την απελθούσα Διοίκηση για να επιστρέψει ο Αίας στις εθνικές κατηγορίες και να προβάλλει την Γαστούνη και την ευρύτερη περιοχή.
Κοντολογίς, ο Αίας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και την δεδομένη χρονική στιγμή, με τις συνθήκες που υπάρχουν, οι πιθανότητες να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική δεν είναι καν μοιρασμένες!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος