FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Το Σάββατο στη 1μ.μ. με Ρόδο

Ημερομηνία: 04-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης ανοίγει την αυλαία του 2023 στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με τον αγώνα κόντρα στη Ρόδο στο Στάδιο Γαστούνης, το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι. Πρόκειται για το εναρκτήριο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο και όχι την Κυριακή, ύστερα από αίτημα της ροδίτικης ομάδας.  

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Αίαντα κόντρα σε μια καλή ομάδα του ομίλου, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν πίσω από τον Πανιώνιο και πέντε από τον πρωτοπόρο Αιολικό. Ο Αίας έχει 8 βαθμούς και ποντάρει στην έδρα του για να κάμψει την αντίσταση της νησιώτικης ομάδας.

Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και χθες στον Αίαντα ανέμεναν την επιστροφή των δύο ξένων Ζοάο Ριτσούλι και Μαντιού Μέντες, που είχαν πάρει άδεια για να πάνε στην χώρα τους τις γιορτές. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο Κρανίδι με την Ερμιονίδα, επιστρέφουν οι Σταθάτος, Βατσής, που ήταν τραυματίες.

Όσο για το αν ο Αίας θα ενισχυθεί κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ίσως  αποκτήσει έναν παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος