FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Τελευταία προσθήκη ο Κάρδαρης

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:

O 19χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, Κωνσταντίνος Κάρδαρης, είναι η τελευταία προσθήκη του Αίαντα Γαστούνης. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, γιος του γενικού αρχηγού του Αίαντα, Λάμπη Κάρδαρη, επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στον Αίαντα, όπου είχε παίξει τη σεζόν 2020-2021 στην Γ΄ Εθνική.

Την περσινή σεζόν ο Κάρδαρης αγωνίστηκε από τον Γενάρη και μετά στην Ζάκυνθο (τότε είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν οι μεταγραφές της νησιωτικής ομάδας) στην Super League 2, έχοντας 12 συμμετοχές. Άλλη μια καλή μεταγραφή για τον «Άγιαξ» της Ηλείας με έναν ταχύτατο και τεχνίτη ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από μια σεζόν όπου αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο Αίας είναι πλέον πλήρης σε όλες τις γραμμές με τις τελευταίες προσθήκες των νεαρών και ταλαντούχων Φερεκίδη και Κάρδαρη, και έχει μπροστά του τρεις εβδομάδες περίπου ώσπου να αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (το τελευταίο σενάριο μιλά για έναρξη στις 13 Νοεμβρίου), ώστε να είναι απολύτως έτοιμος στην πρεμιέρα.

Φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο δεν θα δοθεί τελικά, καθώς ματαιώθηκε το φιλικό με τον Ολυμπιακός Σαβαλίων που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, Σάββατο. Το μεθεπόμενο Σάββατο θα δοθεί φιλικό με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, πιθανότατα στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας (το στάδιο Γαστούνης έχει κλείσει για επισπορά).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος