FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Τα βρήκε με Κατελούζο

Ημερομηνία: 24-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Ηλείου αμυντικού, Κώστα Κατελούζου, στη θέση του αποχωρήσαντος Γιώργου Βασιλικόπουλου.


Ο Κατελούζος έκανε προπονήσεις με τον Αίαντα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και αγωνίστηκε στα φιλικά με τον Π.Α.Ο. Καλού Νερού και τον ΠΑΟ Βάρδας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Η Διοίκηση του Αίαντα και ο 23χρονος αμυντικός γεφύρωσαν τη διαφορά που είχαν και εν τέλει συμφώνησαν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κώστας Κατελούζος, ποδοσφαιριστής από τη Βροχίτσα, μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και στα άκρα της άμυνας (στα φιλικά έπαιξε αριστερό μπακ-χαφ παρότι δεξιοπόδαρος) και αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Έχει εμπειρία από την Γ΄ Εθνική καθώς την περσινή σεζόν έπαιξε στον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου, σύλλογο της νότιας Κέρκυρας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ήταν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως στη Γ΄ Εθνική και πιο πριν στον Αμβρυσσέα Διστόμου, στους Αγ. Αναργύρους και στον Πανηλειακό, όλες στη Γ΄ Εθνική. Μια πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο αμυντικό.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος