FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Συνεχής βελτίωση-Τελειώνει με Κατελούζο, πάει για άλλες δύο μεταγραφές

Ημερομηνία: 21-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Όλο και καλύτερη η ομάδα του Γαβριλόπουλου
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει βελτιωμένος. Την περασμένη Τετάρτη νίκησε 5-0 το Καλό Νερό και το Σάββατο 2-1 τον δυνατό ΠΑΟ Βάρδας, αφήνοντας πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις και τις ήττες από Α.Ο. Κυπαρισσίας, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Εθνική Ενόπλων. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου έχοντας πλέον στα πόδια της  ένα μήνα προετοιμασίας, αρχίζει να δείχνει θετικά δείγματα γραφής και η καλή δουλειά στις προπονήσεις αποτυπώνεται στο χορτάρι, και μάλιστα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ. Ο Αίας θα αποκτήσει έναν εξτρέμ στη θέση του Κωνσταντίνου Κάρδαρη που πήγε στη Ζάκυνθο της Super League 2 κι έναν τερματοφύλακα στη θέση του Μούζου που έχει αποχωρήσει. Ίσως χρειαστεί όμως κι ένας ακόμα σέντερ φορ καθώς ο Νίκος Καράμπελας είναι ο μοναδικός φουνταριστός στο ρόστερ.

No description available.

Παράλληλα, πολύ δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού, Κώστα Κατελούζου, που αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο ποδοσφαιριστής από την Βροχίτσα με την 4ετή εμπειρία στη Γ΄ Εθνική, ο οποίος έχει το προσόν να μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, προπονείται εδώ και μέρες με τον Αίαντα και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό αναμένεται να καλυφθεί.

Ο Αίας, λοιπόν, δίχως να προβαίνει σε βεβιασμένες κινήσεις, χτίζει την ομάδα με ηρεμία και πειθαρχία, στοιχεία που πηγάζουν και διαχέονται από τον τεχνικό Αλέξη Γαβριλόπουλο. Και πλέον μετά και την τελευταία εμφάνιση με τον ΠΑΟΒ, η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Γαστούνης είναι στη Ζάκυνθο το προσεχές Σαββατοκύριακο (δεν έχει οριστεί ακόμα η μέρα) κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου, που θα είναι ξανά στον ίδιο όμιλο με τις ηλειακές ομάδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος