FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Στο ρόστερ ο Λαδάς-Έρχεται ξένος μεσοεπιθετικός-Φιλικό με Πανηλειακό

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης με σταθερά βήματα ενισχύεται όπου χρειάζεται και δυναμώνει σε όλες τις γραμμές ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η Διοίκηση του «Άγιαξ», μετά από μεγάλης διάρκειας αναζήτηση και θέλοντας να προβεί στην καλύτερη δυνατή λύση για την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, ήρθε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό 22χρονο Πυργιώτη γκολκίπερ, Γιώργο Λαδά. Έναν τερματοφύλακα με τον οποίο «θωρακίζει» την εστία καθώς ο Λαδάς είναι ένας ταλαντούχος κιπερ που στα 22 του χρόνια έχει παίξει 3 χρόνια στη Γ΄ Εθνική και έχει αποκομίσει εμπειρίες και παραστάσεις και από την δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Κι αυτό διότι πέρυσι ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου της Super League 2.

Η Διοίκηση του Αίαντα και ο Πυργιώτης γκολκίπερ, συμφώνησαν το βράδυ της Δευτέρας και χθες το απόγευμα ο Λαδάς προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα της Γαστούνης. Απομένει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, να πάρει το δελτίο του για να γίνει και επίσημα μέλος του Αίαντα.

Ο Λαδάς ήταν για τρία σερί χρόνια στον ΠΑΟ Βάρδας στη Γ΄ Εθνική, πριν μετακομίσει πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει ξεκινήσει από την Ακαδημία του Αιόλου Πύργου, μεταπήδησε στον Αργοναύτη και από εκεί στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, την Κ17 του Πλατανιά και στην Κ20 της Κέρκυρας, πριν μεταγραφεί τον Ιούλιο του 2017, σε ηλικία 18 χρονών, στον ΠΑΟ Βάρδας. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, που ορμώμενος από το ταλέντο του, «βούτηξε» από νωρίς στα βαθιά των εθνικών κατηγοριών και στα 22 του χρόνια θεωρείται ένας ολοκληρωμένος γκολκίπερ από άποψη εμπειριών.

Πλέον, ο Αίας έχει δύο νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες τον 22χρονο Γιώργο Λαδά και τον 19χρονο Μπάμπη Μπακάλη και κάλυψε ένα από τα δύο κενά που έχει για την ολοκλήρωση του ρόστερ του. Θα αποκτηθεί κι ένας μεσοεπιθετικός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επίκειται τις επόμενες μέρες στη Γαστούνη ξένος ποδοσφαιριστής.

Τέλος, ο Αίας θα δώσει φιλικό με τον Πανηλειακό, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Απομένει να οριστεί η ακριβής μέρα και η έδρα του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος