FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Στην Βάρδα το Σάββατο

Ημερομηνία: 29-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρ. Καλάκος» δίνει το Σάββατο στις 5μ.μ.  ο Αίας Γαστούνης. Η ομάδα των Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα θα κοντραριστεί με το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας τη νέα σεζόν, τον ΠΑΟΒ του Ηλία Φωτόπουλου, που έχει διατηρήσει στις τάξεις του πολλούς παίκτες από το περσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (Λαθύρη, Μπίσα, Λιόση, Π. Πολίτη, Παπασπηλιόπουλο, Διονυσόπουλο, Πλαστουργό, Τσεκούρα) και έχει ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως τον Θανάση Αντωνόπουλο, τον Λάμπη Μαρκόπουλο, τον Γιώργο Πολίτη, τον Νίκο Μηλαδόπουλο, τον Δημήτρη Μικελάτο και τον Νίκο Δούλο που είναι τραυματίας. Στις 7 Σεπτεμβρίου σε φιλικό στη Γαστούνη, ο ΠΑΟΒ είχε κερδίσει 1-0 τον Αίαντα με κεφαλιά του Μικελάτου στο 68΄.

Ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Γαστούνης, που θα έχει ξανά αρκετές βασικές απουσίες (Ρίλντι, Σταθάτο, Παπαχριστόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο) και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι ταλαντούχοι νεαροί που διαθέτει. Ο Ριτσούλι αναμένεται σήμερα-αύριο να επιστρέψει από την Γουινέα Μπισάου, όπου είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ενώ ο Μέντες, που προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο είναι καλύτερα και πιθανότατα θα παίξει. Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Βατσής, Καράγιωργας.

Εξάλλου, πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους για τους μακροχρόνια τραυματίες Σταθάτο, Παπαχριστόπουλο, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα ενσωματωθεί στις 10 Οκτωβρίου περίπου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε νησί των Κυκλάδων.

Στη διάθεση του τεχνικού τιμ είναι κανονικά ο Πυρρής, καθώς έγινε και επίσημα παίκτης του Αίαντα και αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος