FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Στα σκαριά το νέο Δ.Σ. και συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 11-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης φαίνεται να βρίσκει το δρόμο του ύστερα και από την δραστήρια ενασχόληση και ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Δήμαρχο Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνο, και είναι έτοιμος να εκλέξει νέο Δ.Σ., που στόχο θα έχει να κατεβάσει την ομάδα κανονικά στην Γ΄ Εθνική. Στη νέα Διοίκηση θα είναι αρκετά μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ., με τον απελθόντα πρόεδρο Γιώργο Μπίρμπα να αναλαμβάνει πιθανότατα κάποιο πόστο, όχι όμως υψηλά ιστάμενο. Θα ενισχύσει πάντως το σύλλογο, όπως άλλωστε έχει δηλώσει απερίφραστα σε όλες τις Γ.Σ. που έχουν γίνει, όπως το ίδιο θα κάνει και ο Θανάσης Θεοδόσης, χωρίς όμως να είναι μέλος του Δ.Σ..

Το θετικό είναι πως περίπου 15-20 άτομα έχουν ενεργοποιηθεί και προτίθενται να μπουν στο νέο Συμβούλιο και να ενισχύσουν την ομάδα οικονομικά αλλά και σε θέματα λειτουργίας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Αίας θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική και θα προσπαθήσει να επαναλάβει την αξιοπρεπέστατη πορεία των δύο τελευταίων σεζόν.

Εντός της εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντηση για να εκλεγεί το νέο Δ.Σ. και από κει και πέρα θα προχωρήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος