FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Σήμερα η δεύτερη Γ.Σ.

Ημερομηνία: 04-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 8μ.μ. στο ΚΑΠΗ Γαστούνης-Εν λευκώ στήριξη σε όποιον ηγηθεί του συλλόγου από τον Γ. Μπίρμπα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας Γαστούνης όρισε την διεξαγωγή της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για σήμερα 4 Μαΐου, στις 8μ.μ., στο ΚΑΠΗ Γαστούνης, καθώς την Κυριακή δεν υπήρξε απαρτία.

Ο ιστορικός σύλλογος της Γαστούνης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή μετά τις παραιτήσεις δύο επιφανών προσώπων της Διοίκησης, του προέδρου Γιώργου Μπίρμπα και του αντιπροέδρου Θανάση Θεοδόση, και καλείται να βρει την διάδοχη κατάσταση και να πορευτεί με σιγουριά και σταθερότητα τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο καινούριο και πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 4 ομίλων.

Ως εκ τούτου η απερχόμενη Διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν σήμερα στην Γενική Συνέλευση και όλοι μαζί να πάρουν αποφάσεις για το καλό του Αίαντα. Από πλευράς υποψηφιοτήτων υπάρχει μόνο το θεωρητικό ενδιαφέρον του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και λέμε θεωρητικό, διότι μπορεί να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Αίαντα, αλλά στην Γ.Σ. της Κυριακής δεν παρέστη, προφανώς για δικούς του λόγους! Πάντως, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας, στηρίζει εν λευκώ, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, όποιον θελήσει να ηγηθεί του συλλόγου και να συνεχίσει την πορεία του Αίαντα στην Γ΄ Εθνική. Όπως και να ’χει, ο Αίας πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην ανάδειξη νέου Δ.Σ., ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος