FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Πήρε Κ. Τσακοπιάκο, κοντά σε Δούλο

Ημερομηνία: 22-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Κώστας Τσακοπιάκος με τον αντιπρόεδρο του Αίαντα, Γιώργο Μπίρμπα.

 

Ο Αίας Γαστούνης συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Κώστα Τσακοπιάκο, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και ο Θοδωρής Ανδριόπουλος συνεργάστηκε μαζί του την περασμένη σεζόν. Ο 23χρονος Κώστας Τσακοπιάκος είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ στο περασμένο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, όπως και τις προηγούμενες σεζόν είχε  φουλ συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους «ερυθρόλευκους» της Γαστούνης.

Πέρα όμως από τον Τσακοπιάκο, ο Αίας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Δούλου, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον δευτεραθλητή Ενιπέα Λαντζοΐου, με 27 συμμετοχές και 7 γκολ. Μια μεγάλη μεταγραφή αν ολοκληρωθεί καθώς ο 30χρονος Νίκος Δούλος ανήκει στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Α1 Κατηγορίας, με σπουδαία καριέρα επίσης σε Αστέρα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακό, Δόξα Νέας Μανολάδας και Νίκη Τραγανού.

Ο Νίκος Δούλος είναι πολύ πιθανό να παίξει στον Αίαντα τη νέα σεζόν.

 

Θυμίζουμε πως ο Αίας έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Γιώργος Σταθάτο, Κουρλό, Μπατζακόπουλο, Κουλούρη, Μπουρούκη, Σπύρο Σταθάτο και Κώστα Τσακοπιάκο, ενώ  η ομάδα διαθέτει τους νεαρούς Λαγανόπουλο, Μαρινοφ και Παπαδόπουλο.

Ο ιστορικός Αίας, λοιπόν, χτίζει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θα θυμίζει την ομάδα περασμένων ετών στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος