FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Π.Α.Ο. Καλού Νερού 5-0: «Ξεμπούκωσε» κόντρα στο Καλό Νερό!

Ημερομηνία: 16-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο υπό μεταγραφή Κώστας Κατελούζος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης πέτυχε την πρώτη του νίκη σε φιλικό ματς,  χθες στη Γαστούνη, με αντίπαλο τον Παντριφυλιακό Α.Ο. Καλού Νερού, ομάδα της Α΄ Μεσσηνίας, με σκορ 5-0. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου αυτή τη φορά έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε άνετα στην επικράτηση. Για την ηλειακή ομάδα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο 23χρονος Ηλείος αμυντικός (από την Βροχίτσα), Κώστας Κατελούζος, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου, σύλλογο της νότιας Κέρκυρας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ήταν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, επίσης στη Γ΄ Εθνική και πιο πριν στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ομάδα της Βοιωτίας, στους Αγ. Αναργύρους και στον Πανηλειακό, όλες στη Γ΄ Εθνική.

Ο Κατελούζος, ο οποίος έχει κάνει δύο προπονήσεις με τον Αίαντα, είναι πιθανό να αποκτηθεί στη θέση του Βασιλικόπουλου που αποχώρησε. Χθες έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας και συμμετείχε στο πρώτο γκολ. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας…

Το παιχνίδι

Το ματς είχε μόνο έναν πρωταγωνιστή, τον Αίαντα, καθώς υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Μόλις στο 10΄ έγινε το 1-0.  Ο Κατελούζος σέντραρε από αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Ρούνης πάσαρε στον Φονσέκα και ο Πορτογάλος από τα 6-7 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 35΄ ο Στανής μπήκε από δεξιά και σούταρε για το 2-0 και στο 40΄ ύστερα από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Παντριφυλιακού, ο Καράμπελας από κοντά σημείωσε το 3-0.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος έβαλε εξαρχής τους Παπαχριστόπουλο, Ντρέου, Γιαννακόπουλο, Μουτσάι, Δουλαβέρη και Ζωγόπουλο, ενώ από το 65΄ και μετά πέρασαν στο ματς και οι μικροί Παπασωτηρίου, Μαργαρίτης, Κρίκος, Λαγανόπουλος. Στα τελευταία λεπτά, ο 16χρονος Λευτέρης Κρίκος με δύο δικά του γκολ (με σουτ μέσα από την περιοχή), το δεύτερο από ασίστ του 15χρονου Παναγιώτη Παπασωτηρίου, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Από τον Αίαντα δεν αγωνίστηκε ο Σταθάτος που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και είχε χθες πυρετό, καθώς και ο Μπουρδέκας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενο φιλικό, το Σάββατο με τον ΠΑΟ Βάρδας, ξανά στη Γαστούνη.

Αίας Γαστούνης: Μπακάλης, Στανής, Κατελούζος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Δούλος, Ρούνης, Καράμπελας, Φονσέκα, Βράπι. Αγωνίστηκαν και οι Παπαχριστόπουλος, Ντρέου, Γιαννακόπουλος, Μουτσάι, Δουλαβέρης, Ζωγόπουλος, Κρίκος, Παπασωτηρίου, Μαργαρίτης, Λαγανόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος