FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-1: Μοιρασιά στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αίας Γαστούνης και Ολυμπιακός Σαβαλίων μοιράστηκαν χθες τα γκολ και τους βαθμούς (1-1). Ο Ολυμπιακός, στο ντεμπούτο του Θοδωρή Ανδριόπουλου στον πάγκο, προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Κ. Τσακοπιάκου στο 18΄. Νικολόπουλος και Παναγιωτόπουλος είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, ενώ στο 13΄ ακυρώθηκε γκολ του Παναγιωτόπουλου ως οφσάιντ, φάση που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 42΄ ο Μπούτσι είχε πλασέ άουτ για το 0-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Αίας ισοφάρισε με τον Καράμπελα και στο 88΄ λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή όταν ο Καράμπελας στην  αντεπίθεση σούταρε στη γωνία, αλλά ο Κόλλιας απέκρουσε σωτήρια. Λίγο πριν τη λήξη ο Γιαννακόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε δυνατά ξυστά από το δοκάρι.

Αίας: Φλίγκος, Γιαννακόπουλος, Σκαρτσάνης , Μπελεκούκιας, Κότσιφας (70΄ Μενίκου), Ζώντος, Η. Νικολόπουλος, Κοκολάκης, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας (90΄ Μαρίνοφ), Ραυτόπουλος .

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Χ.Μαρκόπουλος, Γιαννακόπουλος(66΄ Θ. Τσακοπιάκος), Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος , Αβραμόπουλος, Μπούτσι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος