FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Ολυμπιάδα 8-1: «Πολυβόλο» ο Αίας

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Καρέ τερμάτων από τον Γ. Σταθάτο

 

Ο Αίας Γαστούνης συνέτριψε με 8-1 την Ολυμπιάδα Γουμέρου κάνοντας σε άλλο ένα φετινό ματς επίδειξη δύναμης, κόντρα στην Ολυμπιάδα που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσακοπιάκος με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 10’ ο Σταθάτος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 2-0.  H Ολυμπιάδα στη συνέχεια μείωσε σε 2-1 με το Ν. Ροδόπουλο,  αλλά στο 24΄ ο Μπατζακόπουλος έκανε το 3-1 και ένα λεπτό μετά, ο Τσακοπιάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 31’ ο Σταθάτος σημείωσε το 5-1 και το 6-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου έγραψε και πάλι ο Σταθάτος στο 38΄, φτάνοντας στο χατ –τρικ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Σταθάτος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα για το 7-1. Το τελικό 8-1 διαμόρφωσε στο 70’ ο Μπατζακόπουλος.

Αίας: Κουρλός, Γιαννακόπουλος, Γεωργόπουλος (56’ Μονόλιθος), Παπαχριστόπουλος (46’ Δούλος), Αρβανίτης (56’ Δεληγιάννης), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (70’ Λαγανόπουλος), Γκίνης, Μπουρούκης, Καράμπελας, Μπατζακόπουλος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (75’ Παυλόπουλος), Αγγελόπουλος, Κολοβάδης (46’ Γ.  Φωτακόπουλος), Μπίρμπας (61’ Κουσκουλιάνος), Ι. Φωτακόπουλος, Γεωργίου, Καλαντζής, Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (66’ Α. Ροδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος