FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ντεμπούτο Κουλούρη με γκολ στην φιλική ισοπαλία στο Αίγιο

Ημερομηνία: 01-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας αναδείχτηκε ισόπαλος και στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο με σκορ 3-3 το απόγευμα της Τετάρτης, αγωνιζόμενος ξανά με αρκετές απουσίες (Βατσής, Ρίλντι, Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος, Φριντζήλας, Ψυχογιός), αλλά έχοντας στο βασικό σχήμα τον νεοαποκτηθέντα Ηλία Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε κιόλας στην πρώτη του εμφάνιση με τον Αίαντα μετά την επιστροφή του. Όπως σκόραρε επίσης και ο υπό δοκιμή Αμερικανός επιθετικός Γιόχαν Μουλιάντι, ο οποίος όμως δεν ικανοποίησε ούτε χθες και δεν αναμένεται να αποκτηθεί.

Ο Αίας προηγήθηκε στο 25΄ με τον Κουλούρη και ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε στο 38΄ με εύστοχο πέναλτι του Γκάτση. Στο 41′ ο Κουτρουμπής απέκρουσε πέναλτι του Γκάτση κρατώντας το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές της επανάληψης, στο 47΄ ο Μουλιάντι έγραψε το 1-2 αλλά τρία λεπτά μετά ο Ανδρέας Σπανός ισοφάρισε 2-2. Ο ίδιος παίκτης στο 85΄ έκανε το 3-2 για τους Αιγιώτες και στο 89΄ ο Καράγιωργας διαμόρφωσε το τελικό 3-3 από ασίστ του Παπασωτηρίου.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Ανδρ. Σπανός, Κοτσόκολος, Λιάτος, Μπούνας, Γκάτσης. Αγωνίστηκαν και οι Μαχαίρας, Πλατυκώστας, Καραπιπέρης, Μαυρούλιας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Τσεκούρας, Μούκας, Νικολόπουλος.

Αίας Γαστούνης: Κουτρουμπής, Βράπι, Τσίτσος, Χριστοφοράτος, Μπακατσέλος, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας, Μέντες, Μουλιάντι, Ριτσούλι, Κουλούρης. Αγωνίστηκαν και οι Μαργαρίτης, Χαντζής, Δεληγιάννης, Μουτσάι, Παπασωτηρίου.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ Αίαντα στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος