FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-N. Κόροιβος 5-0: Εύκολα η 16η νίκη!

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον ουραγό Ν. Κόροιβο καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου επικράτησε με 5-0, έχοντας και πολλές χαμένες ευκαιρίες για πιο μεγάλο σκορ, πέτυχε την 16η νίκη της σε 20 αγώνες (έχει και 4 ισοπαλίες) και παρέμεινε στο +4 από τη δεύτερη Δόξα Ν.Μανολάδας. Ο Ν. Κόροιβος στάθηκε καλά κυρίως στο α΄ ημίχρονο.

Το 1-0 σημείωσε ο Μπατζακόπουλος στο 13΄ και στο 25΄ ο Σταθάτος έκανε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Δούλος έγραψε το 3-0 και πέντε λεπτά μετά, στο 53΄, ο Γεωργόπουλος έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Μονόλιθος, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Αίας Γαστούνης: Κουρλός, Γιαννακόπουλος, Γεωργόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης (49΄ Μονόλιθος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (71΄ Χατζηαράπης), Δούλος (71΄ Δεληγιάννης), Γκίνης, Καράμπελας, Μπατζακόπουλος (71΄ Λαγανόπουλος).

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Νταρζάνος, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Μαρνέρας, Ψάρρης, Ηλιόπουλος, Γαλανόπουλος, Παπανδρέου (63΄ Γαλάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος