FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Μια δυνατή μεταγραφή ακόμα – Με τρεις απουσίες στην Ηλιούπολη

Ημερομηνία: 28-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο Αίας Γαστούνης το παλεύει για άλλη μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα θα είναι δυνατή και θα ενισχύσει πολύ την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η Διοίκηση του Αίαντα σε συνεργασία με τον τεχνικό, Αλέξη Γαβριλόπουλο, πασχίζουν να φέρουν στη Γαστούνη έναν πολύ καλό μεσοαμυντικό, με εμπειρία στη Γ΄ Εθνική, που θα δυναμώσει την ομάδα στον άξονα. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι, εκτός απροόπτου, η τελευταία για τον «Άγιαξ» και θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που είναι και ο στόχος, στην δεύτερη διαδοχική συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική.

Με απουσίες στην Ηλιούπολη

Στα αγωνιστικά, ο Αίας ταξιδεύει το πρωί της Κυριακής στην Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. την ομώνυμη ισχυρή ομάδα, για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ηλειακή ομάδα, πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει καλά καλά δύο εβδομάδες προετοιμασίας και θα πάει χωρίς φιλικό στα πόδια της, θα αγωνιστεί χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους τραυματίες Κώστα Τσακοπιάκο και Τάσο Μπουρδέκα, αλλά και τον Ρίλντι που έληξε η άδεια παραμονής του, έβγαλε ελληνική ταυτότητα και απαιτείται μια χρονοβόρα διαδικασία για να εκδοθεί το νέο, ελληνικό πλέον, δελτίο του. Και οι τρεις απουσίες είναι στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτό δεν παύει να προβληματίζει τον τεχνικό Αλέξη Γαβριλόπουλο, καθώς ο Αίας θα έρθει αντιμέτωπος με μια ομάδα που είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, με τον Πορτογάλο σέντερ φορ Φάμπιο Ταβάρες και τον πολύ καλό επιθετικό, Γιώργο Γεμιστό, συνεπικουρούμενους από τους καλούς μέσους που διαθέτει όπως ο Ραφαήλ Ζέλο και ο Δημήτρης Τσατσαρής.

Τα δύο πρώτα φιλικά

Κατά τα άλλα, ο Αίας έκλεισε τα δύο πρώτα του φιλικά παιχνίδια, αμέσως μετά το ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, όπου ο Αλέξης Γαβριλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Το πρώτο φιλικό τεστ είναι εντός έδρας, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Κυπαρισσίας του Ηλία Φωτόπουλου και το δεύτερο, επίσης στη Γαστούνη, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Υπάρχει περίπτωση το τρίτο τεστ να είναι το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτέμβρη, με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος