FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Με Ανδριόπουλο στο τιμόνι

Ημερομηνία: 04-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον έμπειρο Αμαλιαδίτη προπονητή, Θοδωρή Ανδριόπουλο, στο τιμόνι. Οι «ερυθρόλευκοι» της Γαστούνης ευρισκόμενοι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, έχοντας ισχυρό διοικητικό σχήμα  και προσβλέποντας στη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας με στόχους πρωταθλητισμού, έδωσαν τα κλειδιά στον μπαρουτοκαπνισμένο σε τέτοιες καταστάσεις, Θοδωρή Ανδριόπουλο. Μια επιλογή άκρως επιτυχημένη σε θεωρητικό επίπεδο και απομένει να δομηθεί η ομάδα και στο χορτάρι να διαφανεί το αποτέλεσμά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ανδριόπουλος ήταν στον πάγκο του Αίαντα στην τελευταία μεγάλη επιτυχία της ομάδας, τη χρονιά που τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, σφραγίζοντας πανηγυρικά την παραμονή στην εθνική κατηγορία.

Τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης του Αίαντα  πρότειναν τον Αμαλιαδίτη τεχνικό, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, ως ένας προπονητής δοκιμασμένος χρόνια τώρα σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αμέσως μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Αίαντα, βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης και το βράδυ της Τρίτης επήλθε οριστική συμφωνία.

Άμεσα λοιπόν θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αίαντα να έχει πλησιάσει ήδη κάποια δυνατά ονόματα της ηλειακής ποδοσφαιρικής αγοράς και είναι σίγουρο πως θα χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος