FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ήρθε ο Τιερί Κορέια Φονσέκα

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ψάχνεται για άλλες τρεις μεταγραφές

Ο Αίας Γαστούνης ενέταξε χθες και επίσημα στο δυναμικό του τον 20χρονο Πορτογάλο μέσο Τιερί Κορέια Φονσέκα  που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Αχαϊκή και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. Ο νεαρός Πορτογάλος, ο οποίος έχει πολύ καλά στοιχεία και θα δυναμώσει τον Αίαντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έφτασε χθες αργά το βράδυ στην Γαστούνη, με πτήση Λουξεμβούργο-Αθήνα  και από εκεί οδικώς προς την πόλη της Ηλείας, και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Μια καλή προσθήκη για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι δυνατός με Δούλο, Τσακοπιάκο, Ρούνη και Κορέια.

Από κει και πέρα, ο Αίας θα ενισχυθεί με τρεις τουλάχιστον παίκτες ακόμα. Προσανατολίζεται στην απόκτηση γκολκίπερ (είναι ανοιχτό ακόμα το θέμα Μούζου), ενός ακόμα αμυντικού και ενός εξτρέμ στη θέση του Κωνσταντίνου Κάρδαρη, που πήρε μεταγραφή για τη Ζάκυνθο, ομάδα της Super League 2. Δηλαδή, ο Αίας ψάχνει τρεις παίκτες που προορίζονται για βασικοί και αν αποκτηθούν, η ομάδα θα είναι πλήρης και με εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

Το Σάββατο με την Εθνική Ενόπλων

Κατά τα άλλα, ο Αίας θα δώσει το Σάββατο το τρίτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων, στις 5.30μ.μ., στη Γαστούνη. Ένα δυνατό φιλικό καθώς η Εθνική Ενόπλων απαρτίζεται από παίκτες που παίζουν σε εθνικές κατηγορίες. Επιπλέον, αν η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής αναβληθεί, που θεωρείται σίγουρο, ο «Άγιαξ» θα δώσει φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος