FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Για θετικό αποτέλεσμα στο Γύθειο-Αποχώρησε ο Φερεκίδης

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας ταξιδεύει την Κυριακή στο Γύθειο για να παίξει με τον τοπικό Πανγυθεατικό, που είναι ουραγός στον 4ο όμιλο, και δεν έχει νίκη, έχοντας απολογισμό 4 ισοπαλίες (με Πανηλειακό, Ερμιονίδα, Διαβολίτσι, Α.Ο. Πυλίου, όλες εντός) και 6 ήττες. Ο Αίας προέρχεται από την εμφατική νίκη επί του Πανηλειακού και με την ψυχολογία στο ζενίθ πάει για θετικό αποτέλεσμα και στην Λακωνία, στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου Γυθείου.

Απών σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα είναι ο νεαρός ταλαντούχος μέσος, Γιάννης Φερεκίδης, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και πήρε το δελτίο του την Τρίτη. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Αίας απέκτησε στην θέση του τον επίσης νεαρό-ταλαντούχο Παναγιώτη Τσιρίκο από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και το τεχνικό τιμ Γαβριλόπουλος-Καραλάγας θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή σύνθεση, αν δεν προκύψει κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής.

Στα μεταγραφικά, η αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού μέσου συνεχίζεται και μέχρι την Τρίτη που λήγει η μεταγραφική περίοδος, ευελπιστούν στον Αίαντα να βρεθεί ένας παίκτης, με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος