FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Γενική Συνέλευση την Παρασκευή

Ημερομηνία: 10-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ της Δευτέρας το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Γαστούνης συνεδρίασε και αποφάσισε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., στο ΚΑΠΗ Γαστούνης.

Μια Γ.Σ. πολύ σημαντική για το μέλλον του Αίαντα, που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει σε εθνική κατηγορία και θέλει να έχει και εκεί μια αξιόλογη πορεία και όχι απλά να συμμετάσχει. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει οι «κόκκινοι» της Γαστούνης να στηριχτούν απ’ όλη την πόλη και γενικότερα την περιοχή, καθώς μιλάμε για μια εθνική κατηγορία, έστω και τη χαμηλότερη από τις υπόλοιπες, όπου τα έξοδα είναι πολλά και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να είναι στον ύψιστο βαθμό, για να αντεπεξέλθει η ομάδα στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να πορευτεί απρόσκοπτα στο πρωτάθλημα.

Η νυν Διοίκηση του Αίαντα, λοιπόν, επιθυμεί να πλαισιωθεί ακόμα περισσότερο από νέα άτομα και όλοι μαζί να πορευτούν σαν οικογένεια για το καλό του συλλόγου. Για όλους αυτούς τους λόγους η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος