FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Γεμίζει το ρόστερ-Επιστροφή Ρίλντι, ενσωματώνεται ο Τριανταφυλλόπουλος

Ημερομηνία: 20-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το ρόστερ του Αίαντα Γαστούνης γεμίζει σταδιακά, μετά τις πολλές απουσίες που υπάρχουν από την αρχή σχεδόν της προετοιμασίας, γεγονός που έχει φέρει ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ Αλέξη Γαβριλόπουλο-Γιάννη Καραλάγα και γενικότερα στις τάξεις της ομάδας. Ο στρατευμένος Ρίλντι πήρε μετάθεση στην Πάτρα και από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις του Αίαντα. Ο 25χρονος δυναμικός στόπερ την περσινή σεζόν αποτέλεσε το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Αίαντα, μαζί με τον Λευτέρη Βατσή, και το ίδιο αναμένεται και φέτος.

Επιπλέον, αύριο, Παρασκευή ενσωματώνεται ο 24χρονος Αχαιός μεσοαμυντικός Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε νησί των Κυκλάδων. Θυμίζουμε πως ο Τριανταφυλλόπουλος τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιζε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, έχοντας παίξει για τρία χρόνια και στην Γ΄ Εθνική με την αχαϊκή ομάδα. Ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως στόπερ.

Από κει και πέρα, Μέντες και Ριτσούλι, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, με τον δεύτερο να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, αλλά- προς το παρόν τουλάχιστον-δεν εμπνέουν ανησυχία. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος και μετράει και αυτός αντίστροφα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Κατά τα άλλα, ο Αίας θα δώσει φιλικό το Σάββατο με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, πιθανότατα στα Σαβάλια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος