FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλικό με Πάτραι-Πάνοπλος για πρώτη φορά

Ημερομηνία: 27-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 6.30μ.μ. στο γήπεδο των Προσφυγικών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης δίνει το Σάββατο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Προσφυγικών με τον ΑΠΣ Πάτραι, τον οποίο θα έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ένα δυνατό φιλικό για την ομάδα των Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα, κόντρα σε μια υπολογίσιμη ομάδα, με καλούς παίκτες, όπως έδειξε και στο φιλικό με τον Πανηλειακό στον Πύργο την 1η Οκτωβρίου (σκορ 0-0). Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 6.30μ.μ. και θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Αίας για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι φέτος, θα παραταχθεί σχεδόν πάνοπλος. Μετά την επιστροφή του Ρίλντι που υπηρετούσε την θητεία του στη Σάμο και την ενσωμάτωση του Τριανταφυλλόπουλου, που εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων κατά την θερινή σεζόν, μοναδική απουσία είναι ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στον Νοέμβριο. Ως εκ τούτου ο «Άγιαξ» θα παραταχθεί σχεδόν με όλα του τα όπλα και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει την συμπεριφορά της ομάδας του σε κανονικές πλέον συνθήκες, έχοντας και πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, κάτι που δεν είχε στα προηγούμενα φιλικά. 

Κατά τα άλλα, στις τάξεις της ομάδας περιμένουν τις αποφάσεις της Ε.Π.Ο. για τους ομίλους και την έναρξη. Η αίσθηση που υπάρχει είναι για 5 ομίλους με 14 ομάδες ο καθένας, από τις οποίες θα υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος