FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλική νίκη επί του Πέλοπα

Ημερομηνία: 17-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της συμμετοχής του στη Γ΄ Εθνική, νίκησε 4-0 τον Πέλοπα Πύργου, στο Στάδιο Γαστούνης. Το σκορ άνοιξε ο Κουλούρης στο 12΄. Ο Βατσής έκανε το 2-0 στο 35΄. Το 3-0 σημείωσε ξανά ο Κουλούρης στο 55΄και το τελικό 4-0 ο Βασιλικόπουλος στο 77΄. Ήταν ένα τεστ προκειμένου οι παίκτες του Θοδωρή Ανδριόπουλου να αρχίσουν να αποκτούν τη χημεία τους μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν παύει να ήταν το πρώτο τεστ προετοιμασίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας και θα ακολούθησαν κι άλλα σαφώς πιο δυνατά, τα οποία θα προσφέρονται για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Για τον Πέλοπα, που έδειξε ένα συγκροτημένο σύνολο, αγωνίστηκε ως αλλαγή ο 35χρονος ψηλόσωμος σέντερ-φορ, Σταύρος Γκέρτσος, που έχει περάσει από τον Αστέρα, τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου και τον Πανηλειακό (συνδέεται με κουμπαριά με το Νίκο Δαβουρλή και έχει έρθει για διακοπές, παίρνοντας μέρος και σε κάποιες προπονήσεις του Πέλοπα), αλλά και ο νεαρός Γιάννης Φερεκίδης, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ξενοφώντα και τον ΠΑΟ Βάρδας.

Αίας: Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Δούλος, Τσακοπιάκος, Μπουρούκης, Κουλούρης, Σταθάτος, Μπατζακόπουλος (Γεωργόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπουζούρας, Κάρδαρης, Μανουσιάδης, Δεληγιάννης, Σαλίου, Μαργαρίτης.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Β. Πλατής, Καλαθάς, Α. Μπουλούτας, Δημητρόπουλος, Δ. Πλατής, Αστερόπουλος, Γεωργίου, Λιαμπότης, Δαβουρλής (Γκέρτσος, Φερεκίδης, Ι. Χριστακόπουλος, Νικολόπουλος, Λιάβας, Σταθόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος