FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλική νίκη επί της Θύελλας Πατρών

Ημερομηνία: 24-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης νίκησε 2-1 τη Θύελλα Πατρών, το Σάββατο στη Γαστούνη, στο πρώτο δυνατό φιλικό της σεζόν ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στο α΄ ημίχρονο, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μπατζακόπουλο, Γκρίλλα, Κάρδαρη, άνοιξε το σκορ στο 42΄. Ο Σταθάτος έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο Δούλο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Διαμαντόπουλο, τον οποίο πέρασε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Θύελλα ισοφάρισε 1-1, με πλασέ του Αγγελή ύστερα από το αρχικό σουτ του Ντίνου που κόντραρε. Λίγα λεπτά, όμως, μετά ο Γιώργος Σταθάτος με ωραίο απευθείας φάουλ έγραψε το 2-1. Στο 65΄ οι Πατρινοί κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης, αλλά ο Ανδρέας Αντωνόπουλος απέκρουσε. Και στο 90΄ ο έτερος γκολκίπερ του Αίαντα, Μανουσιάδης, είπε «όχι» σε τετ-α-τετ του Κούρτη και στη συνέχεια της φάσης ο Πανίτσας πλάσαρε στο δοκάρι.

Αίας: Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Βράπι, Δούλος, Κουλούρης, Σταθάτος, Τσακοπιάκος. (Μπουζούρας, Μπουρούκης, Παναγιωτόπουλος, Μανουσιάδης)

Θύελλα: Διαμαντόπουλος, Παναγόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αγουρίδης, Χρυσανθόπουλος, Πανίτσας, Αγγελής, Αποστολόπουλος, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης, Μπούμπαλης. (Κατριβέσης, Παπανικολάου, Πολυχρονόπουλος, Μαρκόπουλος, Αναγνώστου, Σκόνδρας, Παππάς, Κούρτης, Μαρκαντώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος