FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλική ήττα από την Κυπαρισσία

Ημερομηνία: 01-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την δυνατή ομάδα της Κυπαρισσίας του Βαρδαίου τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου και των πολλών Ηλείων ποδοσφαιριστών, έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-3 για τον Α.Ο.Κ..

Στο 20΄, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Αίας βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Θανάσης Αντωνόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Χρήστος Μπουτσικάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Ο Αίας απάντησε μέσα σε τρία λεπτά και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ. Στο 32΄ ο Σταθάτος έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Στανή, αυτός από δεξιά μέσα στην περιοχή έστρωσε στον Κάρδαρη, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ ισοφάρισε 1-1. Και τρία λεπτά μετά, ο Βασιλικόπουλος έκλεψε τη μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Στο 44΄ ο Α.Ο.Κ. ισοφάρισε 2-2. Ο Τάκης Μπουτσικάκης σέντραρε από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Μιτρόφ από κοντά νίκησε τονΜπακάλη (φάση «καρμπόν» με το πρώτο γκολ του Α.Ο.Κ.).

Στο 84΄ ο «Φίγκο» με ωραίο απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Στον Αίαντα δοκιμάστηκε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Φόρτσουν.

Αίας: Μπακάλης, Παπαχριστόπουλος, Βατσής (83΄ Δεληγιάννης), Στανής (80΄ Μαργαρίτης), Βασιλικόπουλος, Δούλος, Ρούνης, Ντρέου (46΄ Φόρτσουν), Κάρδαρης (46΄ Βράπι), Σταθάτος (70΄ Δουλαβέρης), Καράμπελας (58΄ λ.τρ. Κάρδαρης-77΄ Κρίγκος).

Κυπαρισσία: Παππάς, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσης, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Κατσώλης, Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης. Αγωνίστηκαν και οι Σκοζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Ζαφείρης, Ραυτόπουλος, Βλάχος, Κίρκος, Κοσμόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος