FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλική ήττα από Διαγόρα και απονομή κυπέλλου για την άνοδο (φωτό)

Ημερομηνία: 05-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας έδωσε σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο ανακαινισμένο γήπεδο Γαστούνης και ηττήθηκε με σκορ 2-1. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και σκόραρε στο 23΄ με κοντινό πλασέ του Κουλούρη ύστερα από σέντρα από τον εξαιρετικό Βασιλικόπουλο. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας ήταν πιο επικίνδυνος και σκόραρε δύο φορές φτάνοντας στην ανατροπή. Στο 70΄ με ωραίο πλασέ του πρώην παίκτη του Πανηλειακού, Ανδρέα Ρούνη και στο 83΄ με πλασέ του Κατσιγιαννη ύστερα από κάθετη του Καλλιτσουνάκη. Νωρίτερα στο 58΄, με το σκορ στο 1-0, ο Βράπι είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος μαζί με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Βασιλείου απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή Ηλείας στην ομάδα του Αίαντα. Οι τρεις αρχηγοί Σταθάτος, Γιαννακόπουλος και Μπουρούκης σήκωσαν το κύπελλο μαζί με τον Πρόεδρο του Αίαντα, Γιώργο Μπίρμπα. Επίσης, ο Αίας τίμησε με τιμητική πλακέτα τον επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Θεοδόση για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Αίας: Αντωνόπουλος (77΄ Μανουσιάδης), Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Μπαρδούσης, Μπουζούρας, Τσακοπιάκος, Βατσής, Δούλος (68΄ Γκρίλλας), Σταθάτος Βράπι (75΄ Μονόλιθος), Κουλούρης (87΄ Γεωργόπουλος).

Διαγόρας: Θανόπουλος, Δελδημας, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδόπουλος, Βλασσόπουλος, Πανάρετος Λούσκος Αλεξανδρής. (Τσεκούρας, Καλιτσουνάκης, Σταυρόπουλος Αβραμόπουλος Μπαρδάκης, Λάιος Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος, Κούλος, Κατσιγιαννης)

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος