FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φέρνει άλλον έναν ξένο παίκτη

Ημερομηνία: 24-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φιλικό την Κυριακή στη Ζάκυνθο κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου

 

Ο Αίας Γαστούνης συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να φέρει άλλον έναν ξένο ποδοσφαιριστή, τον δεύτερο μετά τον Τιερί Φονσέκα. Οι περιπτώσεις ξένων  που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι δύο και αμφότεροι αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή, στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που όποιος εκ των δύο αποκτηθεί  θα αυξήσει την δύναμη πυρός της ομάδας. Ο Αίας, όπως έχουμε γράψει χρειάζεται παίκτη για την επιθετική γραμμή, καθώς υπάρχουν μόνο ο Καράμπελας ως σέντερ φορ  και οι Σταθάτος, Βράπι για τα «φτερά» της επίθεσης. Οπότε είναι απαραίτητη η απόκτηση επιθετικογενούς ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ξένος, με κοινοτικό διαβατήριο.

Πέρα από παίκτη για το παραγωγικό κομμάτι, ο Αίας έχει ανάγκη και από τερματοφύλακα, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι…  Με τις δύο αυτές προσθήκες θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ.

Φιλικά με Εθνικό και Πανηλειακό

Στα αγωνιστικά, ο Αίας θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Ζάκυνθο, όπου στις 4μ.μ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου, που θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις ηλειακές ομάδες. Επίσης, σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στις 3 Οκτωβρίου, θα δοθεί πιθανότατα φιλικό με τον Πανηλειακό στη Γαστούνη.

Τέλος, ο Αχαιός αμυντικός Τάσος Μπουρδέκας προπονείται πλέον κανονικά και είναι στα πλάνα του τεχνικού Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος