FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Έξι δυνατές μεταγραφές

Ημερομηνία: 15-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Γ. Σταθάτος, Μπατζακόπουλος, Κουρλός και Μπουρούκης με τον πρόεδρο Γ. Θεοδωρακόπουλο, μέλη της Διοίκησης  και τον προπονητή Θ. Ανδριόπουλο.

Οι Γ. Σταθάτος, Μπατζακόπουλος, Κουρλός, Μπουρούκης, Κουλούρης και Σπ. Σταθάτος είναι οι πρώτες προσθήκες των ερυθρόλευκων

 

Ο Αίας Γαστούνης μετά την πρόσληψη του έμπειρου Θοδωρή Ανδριόπουλου για την τεχνική ηγεσία, προχώρησε στις έξι πρώτες μεταγραφές του, οι οποίες είναι πολύ δυνατές. Πρόκειται για τον Γιώργο Σταθάτο, που τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στη Γ΄ Εθνική, στον Αστέρα και τον Πανηλειακό, τον Ηλία Μπατζακόπουλο και τον γκολκίπερ Παναγιώτη Κουρλό από τον δευτεραθλητή Ηλείας, Ενιπέα Λαντζοΐου, τον Γιώργο Μπουρούκη από τον Ηλειακό Λεχαινών, τον Αντώνη Κουλούρη από τον ΑΠΟ Κουρτεσίου και τον Σπύρο Σταθάτο από τον Φίλιππο Ανδραβίδας. Οι ιστορικός Αίας, υπό την προεδρία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, κάνει πράξει αυτό που είχε υποσχεθεί, ότι θα δομήσει μια πολύ ανταγωνιστικήομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει προσέγγιση σε άλλους τρεις εξαιρετικούς Ηλείους ποδοσφαιριστές, που αν φορέσουν και αυτοί τη φανέλα του Αίαντα, είναι σίγουρο πως η ομάδα θα έχει ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Αίας, λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια, θα είναι ξανά πρωταγωνιστής στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία του.

Οι Κουλούρης, Σπύρος Σταθάτος με τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος