FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ετοιμάζεται για το ντέρμπι, ψάχνει μεταγραφές

Ημερομηνία: 19-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας έχει μπροστά του το ηλειακό ντέρμπι με τον Πανηλειακό, την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ., στο Στάδιο Γαστούνης, για την 10η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται με καθημερινές προπονήσεις προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι, με στόχο τη νίκη που θα τους ανεβάσει ξανά πάνω από τα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Ο Αίας έχοντας βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε 9 αγώνες, ωστόσο, μέχρι το τέλος του α΄ γύρου το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό με Πανηλειακό, Μύκονο, Διαβολίτσι εντός και Πανγυθεατικό εκτός. Σε αυτή την τετράδα αγώνων, η ομάδα των Γαβριλόπουλου-Καραλάγα θέλει 8-9 βαθμούς, για να πάει με καλή συγκομιδή στον β΄ γύρο και να αυξήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Στόχος εφικτός καθώς ο Αίας στην Γαστούνη είναι ανέκαθεν δυνατός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ ενόψει του ηλειακού ντέρμπι.

Δύο τουλάχιστον μεταγραφές

Κατά τα άλλα, Διοίκηση και προπονητές, βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει τεθεί επί τάπητος, ο Αίας ψάχνει για δύο τουλάχιστον παίκτες για την μεσαία γραμμή, ώστε να αναπληρωθούν τα κενά των αποχωρησάντων ξένων Μέντες και Ριτσούλι. Η αναζήτηση γίνεται στην ελληνική αγορά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει γίνει κάποια μεταγραφή.

Συλλυπητήρια για τα αδέρφια Τσίγκρηλα

Το Δ.Σ. και σύσσωμος ο σύλλογος «Αίας Γαστούνης» εκφράζει την βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα καθώς και στην οικογένειά τους, για την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας. Να την θυμούνται με αγάπη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος