FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ετοιμάζεται για την Κω

Ημερομηνία: 17-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αισιοδοξία στην ομάδα μετά την νικηφόρα πρεμιέρα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης μετά την νικηφόρα πρεμιέρα με το Πάτραι, ετοιμάζεται για το μακρινό ταξίδι στην Κω, όπου την Κυριακή στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πυλίου, για την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι Κώοι νίκησαν στην πρεμιέρα στο Άργος τον Παναργειακό 2-1 με ανατροπή και το νικητήριο γκολ να μπαίνει στο 94΄ από τον Τουργαΐδη. Μια καλή ομάδα στον όμιλο, με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως ο 33χρονος αμυντικός Μανώλης Μπέρτος με θητεία στην Ξάνθη και στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα της Κω παίζει και ο 27χρονος Αμαλιαδίτης κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, που την περσινή σεζόν ήταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας, αλλά και ο 29χρονος μέσος Βασίλης Μαυρόπουλος που πέρυσι ήταν στον ΠΑΟ Βάρδας. Αμφότεροι ήταν βασικοί στο Άργος την περασμένη Κυριακή.
Ο Αίας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κω και στην αποστολή αναμένεται να είναι όλοι εκτός από τον τιμωρημένο Κωνσταντίνο Κάρδαρη που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα με δύο κίτρινες κάρτες και τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο, που έχει μπει στις προπονήσεις εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Οι «ερυθρόλευκοι» με καλή ψυχολογία από τη νίκη στην πρεμιέρα, θα πάνε στην Κω χωρίς άγχος, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αίας, για το λόγο ότι είχε πολλές απουσίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται όλο και καλύτερος και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για μια πολύ καλή πορεία και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος