FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας: Φιλανθρωπικός αγώνας για τους πυρόπληκτους της Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 09-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30, μετά από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας και την έγκριση της Ε.Α.Α.Ν. (που για ακόμη μία φορά στηρίζει το Παράρτημα της Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας) και σε συνεργασία και την υλική βοήθεια του Δήμου Πηνειού, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας (Σ.Δ.Π.Η.) και της ομάδας του Αίαντα Γαστούνης, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Αίας Γαστούνης και Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας σε ανακοίνωσή του, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ζώης Υφαντής, Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Π.Ν., ευχαριστεί πολύ τον Υ.Ε.Θ.Α. κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον σύμβουλό του σε θέματα Αθλητισμού κ. Σταύρο Μάνταλο και τον Διευθυντή του Α.Σ.Α.Ε.Δ. Πλοίαρχο (Ο) Σπύρο Ανδριόπουλο Π.Ν. για την θετική τους απάντηση.

Παράλληλα, προσκαλεί τους συναδέλφους και φίλους του Παραρτήματος, αλλά και όλη την φίλαθλη Ηλεία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος