FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Έρχεται ο Κορέια, φεύγει ο Κάρδαρης

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2-0 στη Γαστούνη από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, δεν αγωνίστηκαν ξανά οι Τσακοπιάκος, Ρίλντι, που προέρχονταν από τραυματισμό και προφυλάχτηκαν, ο επίσης τραυματίας Μπουρδέκας και ο γκολκίπερ Μούζος, που πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και ο Κάρδαρης που εντός των ημερών θα μεταγραφεί, όπως όλα δείχνουν, στην Ζάκυνθο, ομάδα της Super League 2. Πρόκειται για άλμα στην καριέρα του 18χρονου ταλαντούχου εξτρέμ, που ρίχνεται στα βαθιά με την επικείμενη μεταγραφή του σε ομάδα της Super League 2. Στο 25ο λεπτό του αγώνα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε και ο Παπαχριστόπουλος.

Ο Αίας, δηλαδή, είχε ξανά πολλές απουσίες και ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο… O Άγγλος μεσοεπιθετικός Φόρτσουν Αντεντέγι, δοκιμάστηκε ξανά, αλλά δεν έπεισε και δεν πρόκειται να αποκτηθεί. Δοκιμάστηκε επίσης και ο Γιώργος Ζωγόπουλος, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Εντός της εβδομάδας η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου θα ενισχυθεί με έναν-δύο παίκτες. Καταρχάς, υπάρχει συμφωνία με τον 20χρονο Πορτογάλο κεντρικό μέσο Τιερί Κορέια, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Αχαϊκή και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. Ο παίκτης θα έρθει μεσοβδόμαδα στη Γαστούνη από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται τώρα, για να υπογράψει και να ενταχθεί στην ομάδα. Πρόκειται για έναν δυναμικό μέσο, κυρίως 8άρι, με δημιουργικές ικανότητες. Το επόμενο φιλικό του Αίαντα είναι το προσεχές Σάββατο με την Εθνική Ενόπλων στη Γαστούνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος