FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ερωτηματικό ο Κουλούρης κόντρα στον Ναυπακτιακό

Ημερομηνία: 21-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το αιμάτωμα που είχε υποστεί ο Ηλίας Κουλούρης στο ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ δεν ήταν τελικά ένας απλός τραυματισμός. Ο 21χρονος επιθετικός έχει θλαστικό τραύμα στον δικέφαλο και γι’ αυτό τις προηγούμενες μέρες συνέχισε τις θεραπείες και το ατομικό πρόγραμμα, ενώ χθες πήρε μέρος για πρώτη φορά σε ένα κομμάτι της ομαδικής προπόνησης, χωρίς όμως να ανεβάσει ρυθμούς. Ο πρώτος σκόρερ του 9ου Ομίλου θα δοκιμάσει σήμερα να βγάλει όλο το προπονητικό πρόγραμμα και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί στα πλάνα του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Διαφορετικά, θα είναι στην 20άδα, αλλά δεν αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Ο τραυματισμός του Κουλούρη αποτελεί πλήγμα για τον Αίαντα ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου αγώνα με τον δυνατό Ναυπακτιακό. Κι αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Κωνσταντίνου Κάρδαρη, που έχει συμπληρώσει κάρτες, η ηλειακή ομάδα ενδέχεται να παραταχθεί χωρίς δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Άγγελος Μπαρδούσης, που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Όπως και να ’χει, όσοι αγωνιστούν είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για το θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στη Γ΄ Εθνική. Ο Αίας, ως γνωστόν, λόγω του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, υποχώρησε στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, αλλά μετά το παιχνίδι με το Ναυπακτιακό, έχει βατό πρόγραμμα στο φινάλε του πρωταθλήματος, με Θύελλα και Πάμισο εντός και Παλληξουριακό εκτός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος