FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Έρχεται Πορτογάλος σέντερ-φορ

Ημερομηνία: 12-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενισχύονται με 21χρονο ψηλόσωμο επιθετικό οι «ερυθρόλευκοι»


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας φέρνει σήμερα Πορτογάλο σέντερ-φορ, ο οποίος θα αποκτηθεί ύστερα από πολύ καλές συστάσεις που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για 21χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό, με ύψος 1.87μ. που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και ήταν σε ομάδα Γ΄ Εθνικής της Πορτογαλίας. Στον Αίαντα ευελπιστούν πως ο Πορτογάλος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στο παραγωγικό κομμάτι, κατά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο παίκτης θα ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα και το βράδυ αναμένεται στην Γαστούνη. Με την απόκτηση σέντερ-φορ, ο Αίας θα φτάσει τις τέσσερις χειμερινές μεταγραφές, καθώς έχουν αποκτηθεί επίσης οι Βασιλικόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Καρακίτσος. Και, εκτός απροόπτου, αυτή θα είναι και η τελευταία προσθήκη.

Χωρίς Φονσέκα κόντρα στον Εθνικό

Την Κυριακή η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου, για την 14η αγωνιστική και πρώτη του β΄ γύρου, στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς ο Αίας μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟ Βάρδας και Διαβολίτσι βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (έχει 16 βαθμούς). Ο Εθνικός με 13 βαθμούς είναι κάτω από την ζώνη, αλλά έχει και αγώνα λιγότερο με το Διαβολίτσι στη Μεσσηνία, που έχει αναβληθεί πολλάκις.

Απών από τον Αίαντα στο κυριακάτικο ματς θα είναι ο Πορτογάλος μέσος Τιερί Φονσέκα που βρίσκεται στο Λουξεμβούργο «χτυπημένος» από κορωνοϊό και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος