FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Επιτακτική η νίκη με Ιάλυσο – Τρία προβλήματα – Μαθητική κερκίδα την Κυριακή

Ημερομηνία: 08-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας μετά από 4 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχει μία νίκη και τρεις ήττες έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Την Κυριακή στις 3μ.μ., στο Στάδιο Γαστούνης, υποδέχεται τον Ιάλυσο σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Όχι μόνο διότι η ομάδα έχει 3 βαθμούς, αλλά και επειδή ακολουθούν διαδοχικά δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην Αργολίδα, με Παναργειακό και Ερμιονίδα. Στην έδρα του ο Αίας είναι ανέκαθεν δυνατός, όπως είχε δείξει και  την περσινή σεζόν με την μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής και όχι μόνο, και την Κυριακή θα τα δώσει όλα για το τρίποντο, κόντρα σε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, η οποία έχει και αυτή μέχρι στιγμής μία νίκη (επί του Παναργειακού εντός) και τρεις ήττες (από Αιολικό εντός και Πανιώνιο, Ερμιονίδα εκτός).

Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Πορτογάλος μέσος Μαντιού Μέντες που θα  εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από κει και πέρα, προς το παρόν αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Κωνσταντίνου Κάρδαρη και Ρίλντι, που τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Κώστας Τσακοπιάκος που και αυτός ένιωσε ενοχλήσεις στη Ν. Σμύρνη και έγινε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα, είναι καλύτερα και αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Μαθητική κερκίδα

Ο Αίας Γαστούνης καθιερώνει από την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Ιάλυσο, μαθητική κερκίδα για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η είσοδος για τους μαθητές της πόλης θα είναι πλέον ελεύθερη, με στόχο να στηρίξουν την ομάδα σε κάθε εντός έδρας αγώνα της. «Όλοι μαζί στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας» είναι το σύνθημα της Διοίκησης του Αίαντα, αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιάλυσο την Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος