FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Δυνάμωσε με Τριανταφυλλόπουλο

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 24χρονος Αχαιός μεσοαμυντικός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Άγιαξ»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

To 24χρονο Αχαιό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο απέκτησε ο Αίας Γαστούνης. Ο ψηλόσωμος Τριανταφυλλόπουλος (έχει ύψος 1.86μ.) αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ και τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, έχοντας παίξει για τρία χρόνια και στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, έχει διατελέσει και αρχηγός της αχαϊκής ομάδας. Μια δυνατή μεταγραφή για την ομάδα της Γαστούνης με έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να καλύψει ανάγκες τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και στο κέντρο της άμυνας και σε ηλικία 24 ετών διαθέτει πολλές παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα στον Αίαντα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από κει και πέρα, ο Αίας θα αποκτήσει δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Έναν ξένο επιτελικό μέσο ή σέντερ φορ και έναν Έλληνα εξτρέμ και θα ολοκληρώσει έτσι τις μεταγραφικές του κινήσεις, όντας γεμάτος σε όλες τις γραμμές.

Τετάρτη με Αχαϊκή

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ Αλέξης Γαβριλόπουλος-Γιάννης Καραλάγας, επέλεξαν να μην δοθεί κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο, λόγω των αρκετών τραυματισμών και την προσεχή Τετάρτη ο Αίας θα παίξει στην Αχαγιά με την Αχαϊκή. Ο Μάριος Τσίτσος που υπέστη διάστρεμμα το περασμένο Σάββατο στο φιλικό στη Ζάκυνθο είναι καλύτερα και επέστρεψε σε χαλαρούς ρυθμούς στις προπονήσεις, ενώ έχει επανέλθει και ο Λευτέρης Βατσής. Ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις, ενώ ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και υπολογίζεται στο τέλος το μήνα, περίπου, να είναι και αυτός διαθέσιμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος