FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Δοκιμάστηκε ο Μουλιάντι στην φιλική ισοπαλία με την Θύελλα Πύργου

Ημερομηνία: 29-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας έδωσε φιλικό το Σάββατο με αντίπαλο την Θύελλα Καταραχίου στο Στάδιο Γαστούνης και αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Ήταν ένα φιλικό δοκιμών, εν μέσω πολλών απουσιών στην ομάδα της Γαστούνης (δεν αγωνίστηκαν οι Βατσής, Σταθάτος, Μέντες,  Καράγιωργας, Τσίτσος, Παπαχριστόπουλος, Κουτρουμπής) και δοκιμάστηκε ο 26χρονος Αμερικανός επιθετικός Γιόχαν Μουλιάντι, που την περσινή σεζόν έπαιξε στην Θύελλα Αμπελοκήπων της Ζακύνθου, η οποία ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα της Ζακύνθου και μάλιστα είχε σκοράρει στον τελικό με το Τσιλιβή. Ο Αμερικανός, ο οποίος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και πέτυχε αρκετά γκολ πέρυσι στο νησί, έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν μπορεί να κριθεί υπό τις συνθήκες του συγκεκριμένου φιλικού, και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί η τύχη του…

Κατά τα άλλα, ο Αίας, στο φιλικό με την Θύελλα (0-0) αγωνίστηκε με τρεις μικρούς στη βασική 11άδα (Παπασωτηρίου, Φριντζήλα, Μαργαρίτη) και είχε μεγάλη εδαφική υπεροχή και δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους νεαρούς Παπασωτηρίου, Χαντζή. Η Θύελλα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, που είχε τρεις βασικές απουσίες (Κολόκας, Δημόπουλος, «Σαβίνιο») στάθηκε πολύ καλά ανασταλτικά, ενώ είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπάρκα, Καμπύλη. Στους Πυργιώτες αγωνίστηκε και ο υπό μεταγραφή έμπειρος στόπερ, Παναγιώτης Κωτσάκης, που ήταν στον Πανηλειακό.

Επόμενο φιλικό για τον Αίαντα, την προσεχή Τετάρτη στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Αίας Γαστούνης: Ψυχογιός, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Χριστοφοράτος, Μπακατσέλος, Ριτσούλι, Βράπι, Παπασωτηρίου, Φριντζήλας, Μαργαρίτης. Αγωνίστηκαν και οι Χαντζής, Δεληγιάννης, Κάρδαρης.

Θύελλα: Τσάμπρας, Κωτσάκης, Καρακατσάνης, Τσιμάνης, Μπλάθρας, Καλαμαράς, Κέλβιν, Στέφεν, Κιάμος, Μπαχούρος, Μπάρκας. Αγωνίστηκαν και οι Χρυσαειδής, Γαλανόπουλος, Σούφης, Π. Νικολόπουλος, Ι. Αθανασόπουλος, Καραβούλιας, Καμπύλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος