FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Αχαϊκή 2-2: Άλλη μια φιλική ισοπαλία…

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης έδωσε την Κυριακή άλλο ένα δυνατό φιλικό, με την Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου αυτή τη φορά και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2, όπως και στο φιλικό με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ένα λάθος στη μεσαία γραμμή έφερε το 0-1 από τον Γάλλο Χατζί της Αχαϊκής. Μάλιστα πέντε λεπτά μετά ο σκόρερ είχε δοκάρι. Στο 16΄ ο Αίας ισοφάρισε με τον Ηλία Κουλούρη ύστερα από ασίστ του Τσακοπιάκου. Αλλά στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση έκαναν το 1-2 με δυνατό σουτ του Πυρρή. Στο 30΄ ο «κεραυνός» του Ηλία Κουλούρη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα έσκασε στη γραμμή.

Στην επανάληψη ο Αίας έφτασε στην ισοφάριση στο 55΄. Ύστερα από αντεπίθεση ο Μπατζακόπουλος βρέθηκε σε θέση για γκολ, πλάσαρε απέκρουσε ο γκολκίπερ της Αχαϊκής και ο Κουλούρης από κοντά έκανε το 2-2.

Αίας: Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Μπαρδούσης, Δούλος, Τσακοπιάκος, Κουλούρης, Κάρδαρης, Μπατζακόπουλος. (Μπουρούκης, Σταθάτος, Μανουσιάδης, Λαγανόπουλος, Σαλίου).

Αχαϊκή: Καραμανλής, Λαζανάς, Ντιόγκο, Ρίλντι, Στανής, Σακελλαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρανης, Μπακάλης, Χατζί, Πυρρής. (Μπουρλέκας, Κούσουλας, Τσέμα, Καρράς, Ντρέου, Λαγός, Γερασιμόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος